STOELMASSAGE OP HET WERK

Gezonde medewerkers . Een gezond bedrijf.

Stoelmassage werkt preventief tegen werk gerelateerde klachten en zorgt ervoor dat al bestaande klachten zich niet verder ontwikkelen. Stoel massage kan helpen om ziekteverzuim te voorkomen u kunt het zien als een onderhoud van uw werknemers, steeds meer mensen werken langdurig in dezelfde houding ondervinden veel stress en hoge werkdruk. Dit kan leiden tot hoofdpijn, burn out en RSI.

Stoelmassage is voornamelijk ontwikkeld ter preventie en gebaseerd op acupressuur. Door het behandelen van specifieke drukpunten op energiebanen die door het lichaam lopen worden alle lichamelijke functies gestimuleerd. geblokkeerde energie kan weer doorstromen en de bloedsomloop wordt optimaal gestimuleerd. Deze handgrepen geeft de masseur met vingers, handen en ellebogen.

De massage wordt gegeven in een hiervoor speciaal ontwikkelde stoel die, ondanks zijn uiterlijk, zeer comfortabel zit. De stoel is makkelijk verplaatsbaar en makkelijk mee te nemen en nog een fijne en makkelijke bijkomstigheid, de massage kan door de kleren heen worden gegeven.

Heeft u nog vragen of wilt u een bedrijfsmassage boeken? info@fitwellness.nl

Stoelmassage als onderdeel van uw Arbo-plan.

stoelmassage als onderdeel van uw Arbo-plan.
Stoelmassage is niet alleen een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Ook voor u als werkgever heeft het voordelen. Een regelmatige massage gaat ziekteverzuim en rsi/kans tegen. Het ontspant en verlaagt het stressgevoel, geeft energie en komt de productiviteit ten goede.
De kosten die een organisatie maakt voor het inhuren van een stoelmasseur zijn volledig aftrekbaar omdat de  belastingdienst stoelmassage erkent als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan.

Stoelmassage is hierdoor een vrije verstrekking. Onder verstrekkingen of vergoedingen die niet als beloningsvoordeel worden ervaren, vallen onder meer vergoedingen of verstrekkingen die samenhangen met verplichtingen van de werkgever op grond van de Arbeidsomstandighedenwet zonder dat de werknemer hierdoor een aanmerkelijke privébesparing geniet.

De voorwaarden waaraan het stoelmassage aanbod moet voldoen zijn:
• De stoelmassage is opgenomen in het Arbo-plan van de onderneming.
• De massage wordt op de werkplek tijdens kantooruren uitgevoerd.
• De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

U kunt de stoelmassages echter ook laten vallen onder de nieuwe werkkostenregeling (WKR). Dit betekent dat u maximaal 1,4 procent van uw totale fiscale loon (de zogeheten ‘vrije ruimte’) kunt besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers. Voordeel; meer vrijheid. Deze nieuwe werkkostenregeling, die pas in 2013 voor álle werkgevers geldt, heeft als belangrijk voordeel dat u geen rekening meer hoeft te houden met de voorwaarden en beperkingen van de bestaande regels voor vrije vergoedingen en verstrekkingen. Oftewel: u krijgt meer vrijheid.

Voor meer informatie over de stoelmassage op de werkplek of een vrijblijvende offerte op maat,  kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 06-26281249 of een e-mail sturen naar info@fitwellness.nl

Contact info

Fit Wellness
Ambachtsmark 70
1355EE Almere haven
06-26281249
info@fitwellness.nl

fbLogoRound InstagramLogoRound LinkedInLogoRound TwitterLogoRound